Erik Christensen´s Website

► Vi har siden 2010 haft 2 biler, hvor den ene var en Ford Mondeo 2.0 Diesel, den anden en Hyundai Getz 1.5 Diesel, rustede desværre op inde fra. Vi har ikke længere det store kørselsbehov, jeg skal bare på arbejde og resten kan klares når jeg kommer hjem, så vi var enige om at en Ford Fiesta vil være den perfekte bil for os, vi har været ude at prøve sådan en, det var en nydelse ved siden af Suzuki Vitara, selv om de ikke er en Mondeo, men jeg vil tilføje, den nye model kører lige så godt som min gamle Mondeo.

Vi vil så denne gang have en helt ny bil, det vil vi have lov til at prøve inden vi bliver for gamle og pensionen bliver for lille, så vi tager chancen mens den er der.

Bilen er bestilt og skulle være klar til levering medio februar 2020, og så kan vi bare side og vente, vi glæder os utrolig meget.

 

Det er sjovt at se hvordan biler bliver større hver gang der kommer en ny model, Fiesta er på størrelse med den gamle Focus og den nye Focus er på størrelse med den gamle Mondeo, men et er sikkert, det er nogle fantastiske biler, og jeg har kørt i dem alle. Firmaet har valgt Fokus som deres nye firmabiler, vi har ellers kørt VW i mange år, men de nye Ford tiltrækker, og vores nye Servicebiler er Ford Transit Custom.◄

 

 

Ford Fiesta Titanium 1.0 EcoBoost 125 Hk.

Årgang 2019