Erik Christensen´s Website

► Vi har siden 2010 haft 2 biler, hvor jeg kørte i en Ford Mondeo 2.0 Diesel fra 2005, og konen i en Hyundai Getz 1.5 Diesel fra 2005 som desværre rustede op inde fra. Vi har ikke længere det store kørselsbehov, jeg skal bare på arbejde og resten kan klares når jeg kommer hjem, så vi var enige om at en Ford Fiesta vil være den perfekte bil for os, vi har været ude at prøve sådan en, det var en nydelse, selv om de ikke er en Mondeo, men jeg vil tilføje, den nye model kører lige så godt som min gamle Mondeo.

Vi vil så denne gang have en helt ny bil, det vil vi have lov til at prøve inden vi bliver for gamle og pensionen bliver for lille, så vi tager chancen mens den er der.

Bilen blev leveret den 31. januar 2020, fra Bjarne Nielsen - Ford Herning, vi er fantastisk glad for den "lille" Fiesta

 

Det er sjovt at se hvordan biler bliver større hver gang der kommer en ny model, Fiesta er på størrelse med den gamle Focus og den nye Focus er på størrelse med den gamle Mondeo, men et er sikkert, det er nogle fantastiske biler, og jeg har kørt i dem alle.
Firmaet har valgt Fokus som deres nye firmabiler, vi har ellers kørt VW i mange år, men de nye Ford tiltrækker, og vores to nye Servicebiler er Ford Transit Custom.◄

 

Update.
Jeg har nu haft min Fiesta siden 31. jan. 2020.

Jeg er af og til sammen med en god bekendt der er Ford NØRD, han var så flink at fortælle mig nogle vigtige fats om denne type personbil.

Jeg har valgt at køre på oktan 100 fra OK benzin - Det gør en utrolig forskel, det var en lille racebil, men nu er det blevet en fuldblods racer. Oktan 100 er lidt dyrere, men det er alle penge værd. Jeg har kun kørt 1400 km, så den skal lige have lov til at køre 10000 km. inden jeg kan begynde at teste hvad det betyder på km/l jeg holder i dag kun 15 km/l, men jeg kører også frisk til for at køre bilen til så det bliver en frisk bil at køre i. Den motor der sidder i Fiestaen er en 1.0 EcoBoost med turbo med 125 Hk. det er Ford's mest populære motor, som sidder i mange af Ford modeller.

 

 

Ford Fiesta Titanium 1.0 EcoBoost 125 Hk.

Årgang 10/2019

Disse billeder er produktbilleder lånt fra Ford, det er en tro kopi af min Ford Fiesta, farven har få et nyt navn, dog stadig sort.