Erik Christensen´s Website

► Vi har siden 2010 haft 2 biler, hvor jeg kørte i en Ford Mondeo 2.0 Diesel fra 2005, og konen i en Hyundai Getz 1.5 Diesel fra 2005 som desværre rustede op inde fra. Vi har ikke længere det store kørselsbehov, jeg skal bare på arbejde og resten kan klares når jeg kommer hjem, så vi var enige om at en Ford Fiesta vil være den perfekte bil for os, vi har været ude at prøve sådan en, det var en nydelse, selv om de ikke er en Mondeo, men jeg vil tilføje, den nye model kører lige så godt som min gamle Mondeo.

Vi vil så denne gang have en helt ny bil, det vil vi have lov til at prøve inden vi bliver for gamle og pensionen bliver for lille, så vi tager chancen mens den er der.

Bilen blev leveret den 31. januar 2020, fra Bjarne Nielsen - Ford Herning, vi er fantastisk glad for den "lille" Fiesta

 

Det er sjovt at se hvordan biler bliver større hver gang der kommer en ny model, Fiesta er på størrelse med den gamle Focus og den nye Focus er på størrelse med den gamle Mondeo, men et er sikkert, det er nogle fantastiske biler, og jeg har kørt i dem alle.
Firmaet har valgt Fokus som deres nye firmabiler, vi har ellers kørt VW i mange år, men de nye Ford tiltrækker, og vores to nye Servicebiler er Ford Transit Custom.◄

 

 

Ford Fiesta Titanium 1.0 EcoBoost 125 Hk.

Årgang 10/2019

Disse billeder er produktbilleder lånt fra Ford, det er en tro kopi af min Ford Fiesta, farven har få et nyt navn, dog stadig sort.