Erik Christensen´s WebsiteJeg kan mange ting, men om lidt går jeg på pension så er det jo egentlig lige meget hvad jeg kan og ikke kan.

Statsautoriseret Pensionist kræver vist ikke den helt store skruetrækker eksamen, det klarer jeg nok også.

 

Dagen er den 1.12. 2020, så jeg har lidt tid til at vænne mig til tanken.


Jeg hedder Erik Christensen, er på vej på pension, vokset op i Hjerm / Struer / Holstebro området, men har været meget rundt i Danmark, jeg har dog aldrig boet på Sjælland og Bornholm, det har jeg ikke haft mod på. 😉

Jeg er vokset op på en grå Ferguson, det er nok årsagen til jeg tidligt blev tidligt bidt af en gal lastbil og var sikker på det skulle være mit liv, det blev det i godt 35 år, så var manden desværre slidt op, men har lagt mange tusind kilometer bag mig, på Europas motorveje.

 

På grund af slidgigt måtte jeg sadle om og endte på kontor som Webmaster, grafiker, marketing og alt hvad der er af følgesygdomme i den kategori, jeg har altid haft en computer inden for rækkevidde, så det lå lige som i kortene, at det kunne jeg altid falde tilbage på.

 

Det er nu snart 10 år siden og der er kommet meget til siden, jeg lavede en del Produktfoto og Produktvideo, så var det meget naturlig at finde en mulighed for at bruge udstyret lidt mere, det blev så til Koncert og Event fotografering, jeg har altid været musikglad og min radio kører døgnet rundt, og min musiksmag er meget bredt.

 

Da det udelukkende er af egen interesse jeg fotograferer, derfor vil jeg gerne belønne de arrangører og kunstnere jeg får lov til at fotografere, med gratis billeder af deres Koncert / Event.

 

Det var lidt om banditten bag Jysk Eventfoto, møder i mig med et kamera for øjet vil jeg elske at få et smil.

 

De bedste hilsner

Erik Christensen

 

 

 

Jeg er begyndt at fotografere lidt i fritiden.
Se siden
www.jyskeventfoto.dk

HUSK !
Billeder er gratis for arrangører,
kunstnere og publikum

Dagspressen SKAL kontakt mig for billeder.